Ny app gjør det mulig for lokale brukere å finne og knulle lokale tykke jenter innen 24 timer.

Derfor er tykke jenter det hotteste akkurat nå

Hvis du har vært på internett i det siste, har du sikkert hørt begrepet tykk, eller thicc.

Du tror sikkert at du vet hvordan tykke jenter ser ut, ikke sant? De er som regel heite, velskapte jenter med en lekker bakdel og lår du kan gå deg vill i. Men vent litt - det er ikke bare det! Tykke jenter har litt mer å by på enn bare sine frodige former, og vi er her for å fortelle deg alt om det. Tykke jenter er i ferd med å omdefinere moderne skjønnhetsstandarder med sine sexy kropper, i en slik grad at alle kvinner der ute streber etter den tykke looken.

Hvis du vil bli en thicc-kjenner, kan du lese videre, for vi har samlet alt du trenger å vite om disse fyldige jentene.

Hva betyr det å være en tykk jente?

Når det gjelder størrelse, har Rihanna, Nicky Minaj og Kim Kardashian én ting til felles, og da mener vi ikke bare størrelsen på bankkontoen. Vi snakker om størrelsen på rumpene deres. I pressen har alle tre nylig blitt beskrevet som tykke jenter. Men hva betyr det?

Tykk brukes for å beskrive en kvinne med en mer kurvet og velformet figur enn sine tynne jevnaldrende. Det vi før i tiden kanskje kalte en "timeglassfigur" eller en "pæreformet kropp", er nå erstattet med begrepet tykk.

I løpet av de siste årene har thicc gjort sitt inntog i mainstreammediene, og "tykke jenter" har blitt en akseptabel betegnelse på jenter som ikke har den klassiske tynne, storbrystede profilen. Det er som regel jenter med velformede rumper, brede hofter og store lår som får "tykke jenter"-stempelet.

Hva er forskjellen på tykk og feit?

Det er noen bemerkelsesverdige forskjeller mellom tykke og feite jenter, selv om grensene blir litt uklare jo mer man går i dybden. Noen mener at tykk bare har blitt en akseptabel betegnelse for feit, men det er mye mer enn det.

I mainstreammediene har ikke tykke jenter alltid alt som gjør dem tykke. Du kan for eksempel finne en dame med en perfekt strømlinjeformet kropp, men med en enorm, saftig bakdel som følge av harde treningsøkter. Det er sant at det har blitt ganske trendy å ha en massiv rumpe i disse dager, og derfor ser du så mange jenter som jakter på den tykke jentelooken ved å sitte på huk hver dag, og det klager vi selvfølgelig ikke på! Det finnes ikke noe mer forlokkende enn en bakdel du kan ta tak i.

Og det er her forskjellen på tykke og feite jenter ligger. Den ligger i vektfordelingen rundt kroppen. Enkelt sagt vil en tykk jente ha mesteparten av vekten sin på overkroppen (stor brystkasse, stor mage, stor midje), noe som gir en mer avrundet form. Tykke jenter har derimot mesteparten av vekten sin i underkroppen (stor rumpe, brede hofter, store lår, mindre midje). Tykke jenter har en tendens til å være litt strammere enn rett opp og ned tykke jenter, med mindre hengende eller hengende fett.

Hvorfor tykke jenter er så sexy

Tykke jenter har ikke bare alt en mann kan ønske seg; en stram kropp med litt mer pute, men de er også i ferd med å forandre verden for kvinner.

I flere tiår har gullstandarden for skjønnhet vært tynne blondiner med tunge brystkasser, men tykke jenter er i ferd med å endre hele vår oppfatning av dette. I virkeligheten er det svært få kvinner som når opp til de uoppnåelige standardene som settes av modeller og Hollywood-stjerner, og derfor ser vi stadig flere kjendiser med store rumper og saftige lår på skjermene og glansbildene våre. Det er slik ekte kvinner ser ut, og det gir kvinner med lignende utseende litt mer selvtillit til å være seg selv.

Takket være babes som Rihanna, Jennifer Lopez og andre tykke jenter, føler damer som kanskje har noen ekstra kilo på sidebena seg nå mer komfortable med å kle seg mer sexy og vise litt mer hud når de er ute og går. Tykke kvinner omdefinerer hva det vil si å være attraktiv, og nå er heller ikke kurvede kvinner redde for å være seg selv.

Finn en tykk jente i kveld

Interessant nok viser forskning at menn er genetisk tiltrukket av kurvede damer. Vi er helt enige - hva er det ikke å elske ved dem? De har selvtillit og er ikke redde for å gi seg hen, og det gjelder definitivt også på soverommet.

Hvis du ønsker å gå deg vill i et paradis av tykke jenter, vil nettstedet vårt gi deg det. Vi har bokstavelig talt tusenvis av brukere, som alle er ute etter å finne lykken i kveld, og du kan være sikker på at en god del av dem er på den kurvede siden. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom profilene våre og finne drømmejenta, innlede en samtale og ta det derfra.

Det tar bare noen minutter å registrere seg, og vi kan garantere at du kommer til å chatte med en fyldigere jente innen få minutter. Våre tykke jenter legger ikke skjul på at de elsker livets enkle gleder, inkludert sjokolade, vin og selvfølgelig - sex. Hvorfor ikke finne ut selv i kveld hvorfor tykke jenter gjør det bedre? Du kommer ikke til å angre!