Ny app lar lokale brukere finne og knulle hverandre innen 24 timer.

Er Fish4hoes legitim? Beste sex-app for 2023

Vi er alle på utkikk etter en morsom tøs som kan krydre kvelden i helgen. Fish4Hoes spiller på alle løftene fra dine mest pirrende fantasier, og lover at det er like enkelt som 1, 2, 3 å finne en dame å ha het sex med.

Hvis du leter etter ville kvinner som bare ikke kan vente, er Fish4Hoes en legitim app, eller er det bare enda en svindel i et hav av svindel? Les videre for vår ærlige anmeldelse av denne nye datingsiden.

Førsteinntrykk

La meg si det slik: Hvis førsteinntrykket kunne drepe, ville Fish4Hoes tatt livet av meg ved ankomst - og ikke på en god måte. For det første er navnet i seg selv nok til å få meg til å grøsse. I en tid der vi alle har blitt catfishet før, er ikke navnet noe salgsargument.

Appens navn er imidlertid det minste problemet. Når du skriver deg inn på Fish4Hoes.com, oppdager du raskt at siden ikke engang eksisterer. I stedet blir du automatisk omdirigert til MeetWild, en frekk sjekke-app som lover å levere "ekstra sexy lokale kvinner" som er ute etter "kokende het sexting, down-and-dirty-chatting og gode, gamle sjekker".

Selv om alt dette høres kult ut, har jeg mine tvil. Jeg blir litt betenkt når sjekkesider skriver at de kun henvender seg til heteroseksuelle menn (før du i det hele tatt har opprettet en profil og angitt kjønn og seksualitet).

Jeg stiller bare spørsmål ved det fra et logisk ståsted. Hvorfor skulle en hetero kvinne registrere seg for å få sjansen til å møte "ekstra sexy lokale kvinner"? Hvis Fish4Hoes.com virkelig var innrettet mot å få kåte mennesker til å treffe hverandre, ville nettstedet deres hatt et språk med litt flere gråsoner, slik at menn og kvinner var tent og klare til å registrere seg.

Jeg ignorerte dette røde flagget og pløyde videre for å se om MeetWild / Fish4Hoes virkelig holdt mål, eller om jeg bare kastet bort tiden min uten håp om å få meg noe ligg.

Funksjoner

I likhet med de fleste andre sjekkesider der ute, har MeetWild (ikke Fish4Hoes) en forside full av profiler med sexy bilder. Så snart du registrerer deg, blir du invitert til å opprette en profil med alle de vanlige opplysningene: alder, høyde, interesser, kroppstype og bosted. Hvis du er som meg, kan du hoppe over alt dette (til og med å laste opp et bilde) og bare surfe med en helt tom profil.

I tillegg til å bla gjennom alle singlene i nærheten, kan du sende og motta e-poster med matcher, eller bruke direktemeldinger for rask kommunikasjon. Når du har fått kontakt med noen få personer, kan du til og med bla gjennom feeden din for å se hva alle har å si eller hva de har lagt ut av bilder. Hvis du er ute etter å prate nå, kan du dykke inn i chatterom på nettet for å få en skikkelig krydret stund. Så godt som alle disse funksjonene koster deg et premium-medlemskap.

Selvfølgelig ville disse fantastiske funksjonene være vel verdt prisen hvis alle på Fish4Hoes.com var ekte. Nesten ingen av dem er det. Til tross for at jeg hadde en helt tom profil, ble jeg nesten umiddelbart bombardert med flørtende chatter og e-poster fra "kåte kvinner" som sa provoserende ting til meg. Selv om det høres ut som akkurat det jeg registrerte meg for, er realiteten at det ikke var noe i profilen min som overbeviste de vakre kvinnene om at jeg var noe for dem. Det betyr at de bruker en hel del roboter og catfishere for å overbevise stakkarer om å punge ut.

Naturligvis må du registrere deg for et betalt medlemskap for å kunne sende meldinger tilbake til disse sexy damene. I en verden av svindel er MeetWild en klassiker, som bruker alle triks i boken for å lure deg til å registrere deg.

Medlemskap

Hvis du ikke er like avskrekket av disse alarmklokkene som meg, kan du likevel tegne medlemskap hos Fish4Hoes.com til en av fire ulike priser:

Vær forsiktig! Nettsteder som disse setter deg automatisk opp til å bli fakturert på nytt - så hvis du prøver MeetWild en måned og ser at det er en svindel, må du være forberedt på å hoppe gjennom deres bøyler og kansellere i god tid for å unngå å bli belastet.

Fordeler

Jeg sliter ærlig talt med å komme på en eneste fordel som er verdt å nevne når alt annet er tatt i betraktning. Jeg har ingenting. Fish4Hoes.com har nesten ingen forløsende egenskaper overhodet. Kanskje verst av alt, det er skyggefullhet er åpenbar helt fra starten.

Ulemper

Det er mye å pakke ut om Fish4Hoes.com, nettstedet som egentlig er MeetWild. Svindel og roboter er et stort tips som avslører at dette nettstedet ikke er noe som det hevder å være. Dette er ikke en søkt beskyldning; de innrømmer rett ut at de bruker catfishere i den finstilte delen av deres vilkår og betingelser.

Når du blar gjennom vilkårene, vil du se at de åpent innrømmer at de oppretter profiler som er drevet av ansatte. Disse falske kvinnene sender deg meldinger før du registrerer deg, og lurer deg til å tro at ekte, sexy kvinner er kåte og tigger om å flørte.

I tillegg sender MeetWild også meldinger, "blunk" og andre push-varsler på vegne av andre profiler. Oversettelse: Alle ekte profiler på nettstedet brukes også av catfishere og roboter for å skape aktivitet.

Det verste med alt dette er at Fish4Hoes.com gjør det kun for å overbevise deg om å kjøpe et totalt ubrukelig medlemskap, siden nettstedet så beleilig nok ikke lar brukerne lese disse meldingene eller få tilgang til chattene før de oppgraderer. Så som nytt gratismedlem ser du melding etter melding komme inn, knyttet til mega-hete singler, og du har ingen mulighet til å åpne dem med mindre du betaler.

Krok, line og søkke.

Konklusjon

Fish4Hoes/MeetLive er en svindel. Unngå dette nettstedet for enhver pris.

Det er ingenting her som er ekte. Du finner ikke det du vil ha. Helvete, du vil ikke engang finne en ekte person her. Innholdet på Fish4Hoes.com er rettet mot å tiltrekke seg ensomme singler og svindle dem for penger. Alt om dette datingsiden er falsk og fullstendig bortkastet din dyrebare tid.

Det er mye bedre å prøve å komme i kontakt med noen i det virkelige liv. Eller enda bedre, du kan prøve en ekte dating-app, som seeking-affair.com, OKCupid eller Happn.