Fling growth Tanking - Ny app lar lokale brukere finne og knulle hverandre innen 24 timer.

Fling-appen garanterer suksess - men fungerer den?

Du har sikkert hørt begrepet flørt før. Det kan klassifiseres som enten et substantiv eller et verb, fordi det både er en ting og noe du gjør (på engelsk kalles det participium, men ikke tenk på det). Hvis du er heldig, kommer du til å gjøre mye flinging, spesielt ved hjelp av denne nye datingappen.

Fling virker da også som et ganske passende navn på en app, og navnet alene gjør intensjonene ganske tydelige. Den er her for å arrangere flings, altså skaffe deg tilfeldig sex.

Det finnes nemlig en million apper på markedet som ligner på Fling, og som alle lover enkel sex i løpet av få minutter. Ordbokens definisjon av "flørt" er "flørt"; substantiv - en kort periode med fornøyelser eller vill oppførsel, og det er akkurat det denne nettsiden lover. Men legg ordboken til side, ta noen kjeks og gjør deg klar til å hoppe inn i noe mye morsommere.

Holder Fling det den lover? Kan den gi deg endeløse møter, gang på gang? Er du klar til å bli kastet? Les videre, for vi har samlet alt du trenger å vite om Fling.

Førsteinntrykk

Mitt første inntrykk av Fling var gjennomsnittlig. Nettstedet har et veldig enkelt oransje og hvitt tema som skriker enkelhet. Personlig er jeg en fan av å holde ting enkelt når det gjelder sjekkeapper. Jeg ser ikke behovet for fancy interaktive funksjoner eller noe sånt, så Flings enkle tilnærming var en velkommen overraskelse. Ved første øyekast minnet siden meg om en oransje versjon av Tinder, men der stoppet dessverre likhetene.

Fling.com hevder å være en av de eldste sjekkesidene på internett, med aner helt tilbake til 2006. Fling hevder å ha rundt 2 millioner brukere i appen, og rundt 180 000 av disse er aktive hver dag. Sammenlignet med noen av de mer etablerte datingsidene der ute, virker ikke disse tallene imponerende. Dette var det første røde flagget.

Men jeg valgte likevel å kaste meg inn i Fling. Så snart du åpner Fling.coms hjemmeside, ser du registreringssiden for å opprette kontoen din. Du fyller bare ut de grunnleggende opplysningene dine (for- eller etternavn, alder, bosted, seksuell legning), bekrefter identiteten din med en e-postadresse slik at nettstedet kan se at du er en ekte person, og så er du klar til å sette i gang. Det var en svært rask prosess, rundt 2 minutter på det meste (de fleste brukernavnene var imidlertid tatt, så det kan hende du må finne frem ordboken eller synonymordboken eller finne på et ord eller to).

Fling hadde åpenbart ingen pretensjoner om seg selv. Det var tydelig at dette nettstedet ble oppfunnet for sex og ingenting annet. Nettstedet brukte mange synonymer og relaterte begreper på forsiden for å få frem poenget sitt. Jeg er sikker på at du ikke trenger noen eksempler). Mange profiler hadde eksplisitte bilder, og jeg ble møtt med en konstant strøm av cam-jenter som inviterte meg til å se live-streamingen deres. Noen ser kanskje på dette som positivt, men jeg syntes det var litt irriterende. Alt i alt et gjennomsnittlig førsteinntrykk med et negativt fortegn.

Funksjoner

Fling er en konvensjonell datingside, som Match, POF eller OKCupid. Det finnes ikke noe matchmaking-system som på Tinder, så det er opp til deg å finne din egen flørt, for å si det sånn. Fling.com har imidlertid et veldig bra søkesystem som gjør det enkelt å finne potensielle flørter.

Fling lar deg søke etter alder, land, retningsnummer, seksuelle preferanser og kjønn i hovedsøkefeltet. Fra disse resultatene lar Fling.com deg begrense søket til brukere som enten er online, har bilder, har bekreftede kontoer eller som for øyeblikket sender en online stream. De avanserte søkealternativene er enda mer detaljerte, og lar deg filtrere resultatene etter høyde, etnisitet, hårfarge, kroppstype og til og med øyenfarge. De avanserte søkealternativene kan leses som en ordbok, så ganske imponerende, og du vil uten tvil ikke ha noen problemer med å finne din perfekte Flinging-partner.

Som nevnt er profilene veldig voksenorienterte, men de tilbyr ganske mange detaljer. Brukerne blir bedt om å fylle ut skriftlige svar fra en rekke nedtrekksbokser, som kroppstype, høyde, inntekt, religion, preferanser, språk, jobb og boforhold, og det er også et område for å markere dine hook up-preferanser. Er du ute etter en engangsforelskelse? En langvarig affære? En eksperimentell affære? Du har også en biografi der du kan skrive informasjon om deg selv.

Da jeg kastet meg dypere inn, ble jeg overrasket over at det var to-tre interessante funksjoner tilgjengelig for premium-brukere, og alle virket faktisk veldig bra. For eksempel var videochat et slikt alternativ, (enten en- eller toveis chat) som lar deg snakke ansikt til ansikt med dine potensielle matcher.

Fling Live Girls er kamerastrømmene jeg nevnte. Fling.com har et samarbeid med et live cam-selskap som kan ses gratis av premium-brukere, eller mot en liten avgift (per visning) for gratis medlemmer. Det er også mulig å chatte med kamerajentene, slik at du kan komme med spesifikke forespørsler.

Den kanskje mest unike funksjonen på Fling er Sex Shop, der Fling.com har inngått et samarbeid med et sexleketøyfirma for å opprette en egen nettbutikk. Ikke bare tilbys sexleketøy, men det er også voksenvideoer, kostymer og stort sett alt voksenrelatert å kjøpe. Det er et fint tillegg som jeg faktisk aldri har sett noe annet sted.

Til slutt, og veldig beskjedent, er den tre måneders garantifunksjonen. Fling har stor tro på sin evne til å føre deg sammen med noen, og påstår at hvis du ikke blir flunget i løpet av tre måneder etter at du har brukt appen, får du tre måneders ekstra abonnement gratis! En ganske fin detalj (selv om den muligens kan utnyttes).

Medlemskap

For å få tilgang til det beste, må du oppgradere til Flings gullmedlemskap. Uten oppgradering kan du ikke se andre medlemmers profiler i sin helhet (du kan bare se profilbildet deres), tekst- eller videochatte med dem eller se ubegrensede kamerastrømmer. Kort sagt, du må vente med å flirte til du har oppgradert.

The price breakdown for the Fling Gold Membership is as follows:

Yowzers, $ 49.99 for en måned er forferdelig verdi. 6- og 12-månederspakkene er ikke så ille, men de er fortsatt ganske bratte med tanke på at Fling ikke engang er en av de bedre hookup-appene på markedet. Hvis du ikke vil binde deg til et fullt medlemskap med en gang, kan du prøve Fling's to-dagers prøveperiode for $1.99 eller deres ukelange prøveperiode for $13.99. Personlig mener jeg at prøveperioder alltid bør være gratis, men todagers prøveperioden er sannsynligvis det beste du får for pengene.

Fordeler

Hvis du er ute etter et uforpliktende seksuelt forhold, kan du kanskje få en flørt på Fling.com. Men til tross for hva Fling sier, er det ingen garantier for at du i det hele tatt blir flunget. Den har en god del ekte brukere, noe som er positivt, men det uforholdsmessige forholdet mellom menn og kvinner betyr at du må være veldig pen for å skille deg ut fra mengden, eller i det minste være flink med ordene.

Nettstedet er enkelt å bruke og er relativt ryddig, slik at Fling kan kjøres raskt på PC eller mobil. Det er raskt og enkelt å registrere seg, og profilene inneholder nok informasjon til å gi et godt inntrykk av personligheten.

Den kanskje største fordelen med siden er at alle her er ute etter det samme som deg - en flørt, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for småprat eller lignende. Du kan rett og slett gå rett på sak og snakke om det rene sexforholdet. På samme måte kastet cam-jentene seg over meg som gale, så hvis du liker det når kvinner kaster live stream-muligheter på deg, vil du like det alternativet.

Ulemper

Med tanke på hvor lenge den har eksistert, er Fling.com ikke hva den burde være. Den mangler en aktiv brukerbase (til tross for at den hevder å ha millioner av brukere), og det kan være ganske vanskelig å få i gang en samtale med noen. Majoriteten av brukerne er menn, så hvis du er mann, må du være forberedt på litt konkurranse. Utrolig nok er det vanskeligere enn det burde være å bli flunget.

Selv om nettstedet gjør mye for å forhindre falske profiler, er det definitivt ikke nok. Falske kontoer spammer deg ofte med meldinger (noen av dem er forkledd som reklame), og andre er rett og slett svindlere. Du kan se en falsk profil på Fling på en mils avstand fordi de enten har eksotiske navn som Crystal, profilbildene deres er av stjålne internettmodellbilder eller de oppfører seg på en veldig direkte måte. De mange reklamene for kamerastrømmen virker også unødvendig voldsomme.

Mangelen på matchingsfunksjonalitet på nettstedet virker litt utdatert. De fleste nettsteder har denne funksjonen som standard nå, selv ikke-swiping-nettsteder som OKCupid og POF har den, så å utelate den helt virker som en stor forglemmelse.

Til slutt vil ikke Flings høye abonnementspris tiltrekke seg nye nysgjerrige besøkende. Det er rett og slett for dyrt, spesielt siden mange nye brukere ikke vil være villige til å kjøpe en 6- eller 12-måneders pakke med en gang. Dermed står de igjen med den fryktelig dyre 1-månederspakken, som er en av de høyeste prisene jeg har sett for noen app. I ordboken står det fling; verb - å kaste noe voldsomt. Ja, til og med ordboken vet at Flings priser er latterlige.

Konklusjon

Fling.com er langt fra den beste appen for et tilfeldig sexforhold. Hvis du kan se bort fra det faktum at 80 % av medlemmene er menn, og du er sikker i dine ord for å kunne skille deg ut fra mengden, kan du ha litt hell på Fling. Men selv om du vet forskjell på substantiv og verb, er det ikke garantert at du blir kastet. Du må flytte noen seriøse meldinger for å ha flaks. Men kast deg for all del ut i prøveperioden og se hvor langt du kommer.

Hvis du er jente og er ute etter et rent seksuelt forhold, vil Fling få deg til å bli sjekket opp på null komma niks. Gutter vil kaste seg over deg gang på gang. Hvis du er desperat etter å bli sjekket opp i kveld, kan du prøve en av de etablerte appene der ute. Gå glipp av Fling, med mindre du er villig til å kaste deg inn i første akt og håpe på det beste.

Fling, verb, substantiv, uansett hva slags ord det er, finn frem en ordbok og finn noe annet.